Coop är en av Sveriges största livsmedelskedjor. Coop’s vision är att vara ledande inom hållbarhet och erbjuda en plats där mat och hälsa går hand i hand.

Projektbeskrivning:

Coop och Printpool har ett samarbete sedan 2006. Tillsammans utvecklar vi det tryckta butiksmaterialet till Sveriges alla Coop-butiker som är drygt 800 st.

Varje vecka får butikerna en ny kampanj så att man snabbt kan byta ut alla erbjudanden och uppdatera butiken. Det är helt avgörande att kampanjerna kommer i tid samt att det är enkelt för medarbetarna i butikerna att hantera produkterna, stora som små.

Det är utmanande och roligt att göra tryckupphandling tillsammans med Coop, alla vill alltid hitta effektivare produktioner och hållbara lösningar. Ända sedan den första upphandlingen 2006 har vi tillsammans lyckats hitta besparingar i både tid, pengar och ändå utvecklat produkterna samt hitta nya miljösmarta val.

Jobba med oss!

Vi söker just nu en bokproduktionsledare. Klicka här för att läsa mer!

Printpool söker en produktionsledare för bokproduktion

Vi söker dig som har goda kunskaper inom den grafiska branschen (med fördel arbetar/arbetat med bokproduktion, både digitalt och traditionellt). Du kommer att arbeta tillsammans i vårt team och ansvara för bokproduktioner åt förlag som Natur & Kultur, Tranan, Mondial, Volante, Gothia Kompetens, Verbum, Kaunitz-Olsson med flera.

Du trivs i en arbetsmiljö med högt tempo där du driver dina projekt på ett professionellt sätt tillsammans med kunder och leverantörer samtidigt som du har lätt att samarbeta i grupp. Vi erbjuder dig ett meningsfullt och roligt arbete på en trevlig arbetsplats. Vi sitter i lokaler på Rosenlundsgatan (vid Bysis Torg), Södermalm. Flytande engelska i både tal och skrift är ett krav. Om det här låter som en utmaning för dig ska du söka tjänsten!

Vi rekryterar fortlöpande och ser gärna att du hör av dig så snart som möjligt, dock senast 5 november.

Har du frågor om tjänsten, kontakta
Malin Aspnäs tel 08-599 00 252, 0703-44 97 01 eller; malin.aspnas@printpool.se

Sedan 2007 har vi på Printpool arbetat med grafisk produktion och kommunikation, hjälpt kunder att effektivisera inköp och beställning av trycksaker genom att samordna volymer och processer. Vi hanterar idag tryckinköp för närmare 200 Mkr/år. Utöver bokförlag arbetar vi med kunder såsom Åhléns, Coop, Lantmännen, K-Rauta, Bilia mfl. Vi är en del av Kapero-koncernen.
Koncernens bolag tillhandahåller olika tjänster för att effektivisera marknadsavdelningar, förlag och mediahus. Kapero ligger även bakom Grafisk kokbok.

Vi använder oss av cookies för att kunna förbättra er upplevelse på hemsidan