Kvalitetssäkring – med branschens bästa grafiska kompetens

Vi hjälper våra kunder att producera grafiskt material med en hög och jämn kvalité. Oavsett om det handlar om bokproduktion, ett unikt spel eller stora reklamkampanjer så finns vi med i varje steg.. Vi är gärna delaktiga redan på planerings- och originalframställningsstadiet då vi har god kännedom kring eventuella tekniska begränsningar som måste beaktas beroende på materialval, miljökrav, hur produktionen går till eller hur materialet ska distribueras. Vi besöker också regelbundet leverantörer för att säkerställa att produktionen kan ske på ett optimalt sätt, utvärdera miljöarbetet eller för att säkerställa kvalitén på en extra viktig produktion.

kvalitetssäkring

Vi ger dig trygghet och vi tar ansvar

Alla grafiska produkter som vi hjälper till att producera kontrolleras av oss. Vanligtvis genom att kvalitetsansvarig och produktionsledare undersöker referensexemplar. För utomhusreklam, såsom fasadvepor, tar vi hjälp av foton eller gör besök. Vi ger sedan en återkoppling både till kunden och leverantören. Vid behov hjälper vi våra kunder att driva reklamationsärenden.. Vår stora erfarenhet från olika typer av produktioner, material och tekniker kommer väl till pass i diskussionen kring nya produkter. Vi hjälper dagligen våra kunder med tips och förslag på lösningar.

Många av våra kunder uppskattar tryggheten att kunna stämma av en idé med oss, speciellt om det ska produceras något nytt där man kanske saknar erfarenhet själv eller vill säkerställa att man kommit fram till en smart lösning. Den diskussionen kan spara både tid och pengar men också ge en trygghet kring hur slutresultatet ska bli.

Många av våra kunder uppskattar att slippa hantera tekniska frågor – de sparar både tid och ger en trygghet i vardagen

FAQ

Ja. Vi åker på intag vid behov. Vi arbetar med kontinuerlig kvalitetssäkring – med bland annat revisioner av leverantörerna.

Vi tar betalt för våra konsulttjänster utan några dolda påslag på leverantörernas fakturor eller kick-backs, bonusar eller andra incitament.

Vi är helt transparanta och det är alltid våra kunder som väljer leverantör – vi fungerar som en extern inköpsavdelning.

Ja. Vi samarbetar med leverantörer som har en närhet till kunden vid behov och med globala leverantörer om det är kundens val. Vi ser över ledtider, miljöarbete, priser, kvalitet. Helheten är viktig. Ofta är den bästa lösningen att samarbeta både lokalt och globalt (men inte alltid).

Prata med våra
kontaktpersoner

porträtt man
Roger Johansson

Ring eller maila på förnamn.efternamn@printpool.se

porträtt man
Håkan Nylin

Ring eller maila på förnamn.efternamn@printpool.se

porträtt man
Marcus Wahlström

Ring eller maila på förnamn.efternamn@printpool.se

Vi använder oss av cookies för att kunna förbättra er upplevelse på hemsidan