Familjeföretaget Åhléns grundades 1899 i Insjön och är idag ett av Sveriges starkaste varumärken, med 55 varuhus i Sverige och e-handel via åhlens.se. 

Projektbeskrivning:

Åhléns och Printpool har samarbetat sedan 2013. Åhléns har en stor kundklubb och till medlemmarna produceras Magasin med hög kvalitet på tryck, bild och copy för inspiration och personliga erbjudanden. Här samarbetar vi med kvalitetssäkring på plats på tryckeriet samt produktionsleder hela kedjan från start till mål, som är i kundens brevlåda. Utskicken är givetvis personifierade med olika erbjudanden och prover på parfymer/krämer.

Åhléns har cirka 55 varuhus i Sverige. Åhléns marknadsavdelning och Visual Merchandising på SK tar tillsammans med Printpool fram butiksmaterial såsom skyltar, vepor, fönstervinyler etc till kampanjer, event och till olika leverantörssamarbeten som finns i butikerna.

Vi har ett tätt samarbete och gör tryckupphandling av printleverantörer, montering samt lager- och plock/pack- tjänster. Vi fokuserar på att materialet ska vara så hållbart som möjligt och samtidigt sticka ut i butik och vara enkelt att hantera för butikspersonalen. Ordet hållbart kan både handla om att man kan återanvända exempelvis REA-skyltarna, men också att hela tiden hitta mer miljövänliga material och produktionssätt till bästa pris och kvalitet.

”Som kund till Printpool får jag tillgång till många olika kompetenser. Upphandling, kvalitet, produktionsledning, leveransbevakning samt professionell bildhantering och tryckoriginal. Det sparar mycket av min tid. Det är också roligt att ha någon att bolla med gällande trycktekniska frågor och miljövänliga val.”

Ingela Steen Wallner

Projektledare Produktion – Visual Merchandising, Åhléns SK

Jobba med oss!

Vi söker just nu en bokproduktionsledare. Klicka här för att läsa mer!

Printpool söker en produktionsledare för bokproduktion

Vi söker dig som har goda kunskaper inom den grafiska branschen (med fördel arbetar/arbetat med bokproduktion, både digitalt och traditionellt). Du kommer att arbeta tillsammans i vårt team och ansvara för bokproduktioner åt förlag som Natur & Kultur, Tranan, Mondial, Volante, Gothia Kompetens, Verbum, Kaunitz-Olsson med flera.

Du trivs i en arbetsmiljö med högt tempo där du driver dina projekt på ett professionellt sätt tillsammans med kunder och leverantörer samtidigt som du har lätt att samarbeta i grupp. Vi erbjuder dig ett meningsfullt och roligt arbete på en trevlig arbetsplats. Vi sitter i lokaler på Rosenlundsgatan (vid Bysis Torg), Södermalm. Flytande engelska i både tal och skrift är ett krav. Om det här låter som en utmaning för dig ska du söka tjänsten!

Vi rekryterar fortlöpande och ser gärna att du hör av dig så snart som möjligt, dock senast 5 november.

Har du frågor om tjänsten, kontakta
Malin Aspnäs tel 08-599 00 252, 0703-44 97 01 eller; malin.aspnas@printpool.se

Sedan 2007 har vi på Printpool arbetat med grafisk produktion och kommunikation, hjälpt kunder att effektivisera inköp och beställning av trycksaker genom att samordna volymer och processer. Vi hanterar idag tryckinköp för närmare 200 Mkr/år. Utöver bokförlag arbetar vi med kunder såsom Åhléns, Coop, Lantmännen, K-Rauta, Bilia mfl. Vi är en del av Kapero-koncernen.
Koncernens bolag tillhandahåller olika tjänster för att effektivisera marknadsavdelningar, förlag och mediahus. Kapero ligger även bakom Grafisk kokbok.

Vi använder oss av cookies för att kunna förbättra er upplevelse på hemsidan