Printpool Logo

Vi håller kontinuerligt koll på vår nästa tänkbara kollega.
Är du en av de vi borde träffa? Kontakta oss.

Inköp

Inköp

Goda kunskaper inom den grafiska branschen sedan tidigare och ett etablerat kontaktnät internationellt är ett plus. Hos oss ansvarar du för tryckupphandlingar åt några av Sveriges största varumärken. Du har grafisk eller ekonomisk utbildning och vana av kravställning och förhandling.

Är du intresserad vänligen maila:

Kvalitet

Kvalitet

Jobbet med kvalitet hos oss består i stora delar av kravställning och uppföljning. Hos oss jobbar man även mycket med grafisk rådgivning, reklamationsärenden samt uppstart och kvalitetssäkring av nya leverantörer. Rollen kräver att du har bra kunskaper från grafiska branschen.

Är du intresserad vänligen maila:

Projektledning

Produktion

Att jobba som produktionsledare hos oss kräver vana att leda och planera plus att du är kunnig i grafiska branschen. Dessutom handlar det mycket om leveransbevakning, kontroll av produktioner med tillhörande tidplaner och fakturor. Du driver dina projekt på ett professionellt sätt tillsammans med kunder och leverantörer samtidigt som du har lätt att samarbeta i grupp.

Är du intresserad vänligen maila:

Marknad

Marknad

Hos oss är det en stor fördel om du är väl bevandrad i den grafiska branschen och har ett stort nätverk generellt. Mycket av jobbet handlar om att driva diskussioner, etablera goda kontakter och säkra samarbeten med företag och organisationer. Du är med fördel socialt begåvad och orädd i nya miljöer.

Är du intresserad vänligen maila: